Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml

Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml är ett doftljus med en praktfull design i kategorin doftljus. Du kan köpa den hos Åhlens för kostnaden 154 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml

En parfymrefill för doftstickor. Även praktisk att använda i en av våra Luxury Fragrance Sticks Holders. Flaskan är tillverkad av återvunnet glas som bidrar till en bättre miljö.

Söker du ännu mer info om Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Doftljus.

  • Produktnamn: Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml
  • Artikelnummer: 6960700049384366
  • Kategori: Doftljus
  • Taggar: doftljus,doftljus-&-rumsdofter,rumsdofter,skönhet
  • Pris: 154 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Refill Home Fragrance Sticks Lotus Secret, 200 ml.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.