Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g

Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g är ett doftljus med en praktfull design i kategorin doftljus. Du kan köpa den hos Åhlens för det bra priset 207 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem.

Mer info om Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g

En refill till 149 Black Oak Scented Candle, 260 g.Ett doftljus med en doft av svartek och nordiska skogar. Cashmereträ och björk ger en lugnande och stärkande aromatisk upplevelse som för en stressad själ tillbaka till naturen.

Söker du ännu mer info om Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Doftljus.

  • Produktnamn: Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g
  • Artikelnummer: 6960701219845070
  • Kategori: Doftljus
  • Taggar: doftljus,doftljus-&-rumsdofter,rumsdofter,skönhet
  • Pris: 207 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Refill 149 Black Oak Scented Candle, 260 g.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.