Varumärke
Himla

Doftljus Mood 200 gr

Doftljus Mood 200 gr är ett doftljus med en mycket snygg formgivning i kategorin doftljus från Himla. Du kan köpa den hos Ellos SE för det bra priset 299 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Ellos SE får du fri frakt på alla beställningar. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Doftljus Mood 200 gr från Himla

Mood är en spännande, modern doftserie framtagen för att förhöja stämningen i hemmets alla rum. De milda, ljuvliga aromerna är inspirerade av olika sinnesstämningar, för att ge en behaglig doft i hemmet som speglar humöret. Doftserien är tillverkad i Sverige av högkvalitativa doftoljor. Doftljuset levereras i en keramiklykta med ett lock av björk. Sojavaxet i doftljuset ger en jämn ljuslåga och sotar väldigt lite. Calm - en rogivande, harmonisk blommig doft med inslag av ros, viol och liljekonvalj. I basen återfinns cederträ och apelsinblomma. Doften ger en lugn och behaglig atmosfär. Cool - en livfull, modern och lätt blommig doft med toner av apelsin, cyklamen och jasmin i kombination med vanilj och ljuvlig havtorn, för en frisk, fräsch doft i hemmet. Committed - en passionerad, mustig doft med inslag av ylang, jasmin och syren kombinerat med mysk, heliotrop och exotiska tonkabönor. Doften skapar en varm, sensuell stämning. Brinntid ca 40 timmar.

Söker du ännu mer info om Doftljus Mood 200 gr från tillverkaren Himla? Klicka på knappen ovan till Ellos SE för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Doftljus.

  • Produktnamn: Doftljus Mood 200 gr
  • Artikelnummer: 7390801373986076
  • Kategori: Doftljus
  • Varumärke: Himla
  • Taggar: 1068274-03,1068274-03-0,assets,assets-ellosgroup-com,dekoration,doftljus,doftljus-&-tvålar,ell_1068274-03_fs,ellos,ellosgroup,hem,hem-&-inredning,http,inredning,tvålar
  • Pris: 299 kr
  • Säljs hos: Ellos SE
 
  • Om du är intresserad av att köpa Doftljus Mood 200 gr från Himla och klickat dig vidare till butiken Ellos SE så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Doftljus Mood 200 gr ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Himla som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Ellos SE får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Doftljus Mood 200 gr.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.