Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Voluspa

Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim

Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim är ett doftljus med en mycket snygg formgivning i kategorin doftljus från Voluspa. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 398 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim från Voluspa

Maison Noirs traditionsinspirerade förpackningar ger en modern känsla med sina förgyllda och dekorativa mönster på svart botten. I serien finns dofter som är både unika och välbekanta. En modern och lyxig doftkollektion för hemmet, unik i sitt slag.

Söker du ännu mer info om Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim från tillverkaren Voluspa? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Doftljus.

  • Produktnamn: Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim
  • Artikelnummer: 4689600662320436
  • Kategori: Doftljus
  • Varumärke: Voluspa
  • Taggar:
  • Pris: 398 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim från Voluspa och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Classic Doftljus Mandarino Cannela, 100 tim ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Voluspa som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 102 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.