Varumärke
Dixie

Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie

Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie är en dörrmatta med en mycket snygg formgivning i kategorin dörmattor från Dixie. Du kan köpa den hos Frapp för köpesumman 399 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie från Dixie

En dörrmatta med fin dekoration och inspiration från Paris! Ger en inbjudande känsla i hemmet och för tankarna till Paris.Design: Maria C BernhardssonStorlek: 45x75cmMaterial: Kokosfiber

Söker du ännu mer info om Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie från tillverkaren Dixie? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Dörmattor.

  • Produktnamn: Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie
  • Artikelnummer: 5057800196674443
  • Kategori: Dörmattor
  • Varumärke: Dixie
  • Taggar: dörrmattor
  • Pris: 399 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie från Dixie och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Dixie som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Dörrmatta Natt i Paris, 75x45cm Dixie.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.