Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Dörrmatta fiskben antracit

Dörrmatta fiskben antracit är en dörrmatta med en mycket snygg formgivning i kategorin dörmattor. Du kan köpa den hos Designtorget för kostnaden 299 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Dörrmatta fiskben antracit

Rejäl dörrmatta av handvävd jute som samlar upp allt från slask till grus och sand. Tack vare en gummerad baksida ligger den stadigt på golvet.

Söker du ännu mer info om Dörrmatta fiskben antracit? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Dörmattor.

  • Produktnamn: Dörrmatta fiskben antracit
  • Artikelnummer: 1056600857766221
  • Kategori: Dörmattor
  • Taggar: dörrmattor,dörrmattor-&-tillbehör,förvaring,hall,hall-&-förvaring,tillbehör
  • Pris: 299 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Dörrmatta fiskben antracit från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Dörrmatta fiskben antracit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 201 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.