Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Decotique

Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå

Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå är en inredningsprodukt från svenska Decotique med en spännande design i kategorin decotique från Decotique. Du kan köpa den hos RUM21 för priset 765 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå från Decotique

Geometrie 03 01 matta från Decotique. Geometrie 03e är en modern matta i stilren design som ger en känsla av rörelse och fart samtidigt som man känner ett lugn i mönstret. Färgen i grunden på mattan ger ett varmt och lugnt intryck. Det härligt klassiska quiltade mönstret ger ett ordningsamt och sofistikerat fönster tillsammans med det art deco inspirerande chevron-mönstret som står för själva rörelsen och farten. Mattan är tillverkat av 100% slätvävd ull som gör att mattan blir väldigt lättskött, utöver att ullen är naturligt smutsavvisande, tillsammans med att slätvävningen ger en väldigt slät yta som är lätt att dammsuga. Här är en slitstark matta som nästintill tar hand om sig själv. Alla mattor från Decotique är också utrustade med en Care & Fair-etikett. Care & Fair är en organisation som kämpar för att förbättra villkoren för familjer i Indien genom att bygga och underhålla skolor och sjukhus. Det innebär också att pengar går tillbaka till Indien, och bidrar till ett ekonomiskt stöd när det gäller utbildning och sjukvård till mattdistriktens barn. Skötselråd: Se PDF

Söker du ännu mer info om Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå från tillverkaren Decotique? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Decotique.

  • Produktnamn: Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå
  • Artikelnummer: 2714700851739705
  • Kategori: Decotique
  • Varumärke: Decotique
  • Taggar: golv,mattor,textil,textil-mattor-ull,ull
  • Pris: 765 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå från Decotique och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Decotique som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Geometrie 03 matta 80x150 cm, offwhite/blå med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.