Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Flos

Taccia LED/PMMA bordslampa, svart

Taccia LED/PMMA bordslampa, svart är en bordslampa med behaglig formgivning i kategorin bordslampor från Flos. Du kan köpa den hos RUM21 för den nätta summan 12 300 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Färgen på utvalda detaljer är matt vilket ger ett stiligt och stilrent intryck. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Taccia LED/PMMA bordslampa, svart från Flos

Taccia bordslampan från Flos, formgiven av Achille & Pier Giacomo Castiglioni 1962. Denna moderna och futuristiska lampa ger ett indirekt och reflekterat ljus. Lampskärmen som är gjort av akrylplast (PMMA), har ett lock av polerat aluminium med en matt finish på insidan och blank finish på utsidan. Locket har en konvex-konkav som reflekterar ljuset i en stor båge och ger rummet ett mjukt och härligt ljus. Själva lampan är i svart-anodiserat aluminium. Det medföljer också en 220 cm sladd med dimmer som gör att du kan bestämma ljusstyrkan på 10-100%. 230 volt. Denna bordslampan är lite större så passar den på ett sidobord vid ett hörn eller bredvid en sittplats.

Söker du ännu mer info om Taccia LED/PMMA bordslampa, svart från tillverkaren Flos? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bordslampor.

  • Produktnamn: Taccia LED/PMMA bordslampa, svart
  • Artikelnummer: 2714702013367895
  • Kategori: Bordslampor
  • Varumärke: Flos
  • Taggar: belysning,belysning-lampor-bordslampor,bordslampor,lampor,ljus
  • Pris: 12 300 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Taccia LED/PMMA bordslampa, svart från Flos och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Taccia LED/PMMA bordslampa, svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Flos som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Taccia LED/PMMA bordslampa, svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.