Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
ateljé Lyktan

Plug Lamp Bordslampa, Raw

Plug Lamp Bordslampa, Raw är en bordslampa med en läcker form i kategorin bordslampor från ateljé Lyktan. Du kan köpa den hos RoyalDesign för köpesumman 2 066 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Plug Lamp Bordslampa, Raw från ateljé Lyktan

Den smarta armaturserien Plug Lamp är formgiven av designtrion Form Us With Love och består av en pressgjuten bas med opal glaskupa och ett integrerat eluttag. Du slipper leta efter ett vägguttag och kan smidigt ladda mobiltelefon, dator, surfplatta eller kamera. Plug Lamp är dimbar och passar i offentliga rum såsom hotellreceptioner, kaféer och hotellrum. Lampans E27-sockel passar alla sorters ljuskällor, från LED till vanlig glödlampa.

Söker du ännu mer info om Plug Lamp Bordslampa, Raw från tillverkaren ateljé Lyktan? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bordslampor.

  • Produktnamn: Plug Lamp Bordslampa, Raw
  • Artikelnummer: 4689600667031049
  • Kategori: Bordslampor
  • Varumärke: ateljé Lyktan
  • Taggar:
  • Pris: 2 066 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Plug Lamp Bordslampa, Raw från ateljé Lyktan och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Plug Lamp Bordslampa, Raw ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ateljé Lyktan som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Plug Lamp Bordslampa, Raw med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.