Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Flos

Miss K bordslampa, silver

Miss K bordslampa, silver är en bordslampa med elegant & läcker design i kategorin bordslampor från Flos. Du kan köpa den hos RUM21 för köpesumman 2 495 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Stilren och tidlös skapelse. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Miss K bordslampa, silver från Flos

Miss K bordslampa från Flos, formgiven av Philippe Starck. En lampa som redan har blivit en klassiker med sin enkla och moderna men genomtänka design. Lampan är tillverkad av hållbar plast och har ett stilrent mönster som ger ett spritt sken. Sladden har en stegvis dimmer för att kunna anpassa till varje tillfälle - mysig kväll eller arbetsljus.

Söker du ännu mer info om Miss K bordslampa, silver från tillverkaren Flos? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bordslampor.

  • Produktnamn: Miss K bordslampa, silver
  • Artikelnummer: 2714700409019640
  • Kategori: Bordslampor
  • Varumärke: Flos
  • Taggar: belysning,belysning-lampor-bordslampor,bordslampor,lampor,ljus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Miss K bordslampa, silver från Flos och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Miss K bordslampa, silver ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Flos som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Miss K bordslampa, silver med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.