Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
ateljé Lyktan

Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart

Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart är en bordslampa med en trevlig formgivning i kategorin bordslampor från ateljé Lyktan. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det trevliga priset 4 498 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart från ateljé Lyktan

Inspirationen till den unika och avantgardistiska armaturserien Faggio kommer från träden och dess vackra, organiska linjer. Serien med sitt modulära designkoncept, gör att varje del kan monteras, minskas eller utökas enligt användarens önskemål om form och funktion. Designa ditt egna ljus genom att vinkla ljusgrenarna. Faggio är LED-bestyckad och finns som bords- och golvlampa.

Söker du ännu mer info om Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart från tillverkaren ateljé Lyktan? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bordslampor.

  • Produktnamn: Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart
  • Artikelnummer: 4689600674491482
  • Kategori: Bordslampor
  • Varumärke: ateljé Lyktan
  • Taggar:
  • Pris: 4 498 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart från ateljé Lyktan och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ateljé Lyktan som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Faggio Bordslampa 1 Ljusgren, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.