Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kartell

Zooom Bord 190x72x90, Svart

Zooom Bord 190x72x90, Svart är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från Kartell. Du kan handla hos RoyalDesign för det tilltalande priset 18 464 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Zooom Bord 190x72x90, Svart från Kartell

Zooom från Kartell. Bordet kommer i både ett fast och ett efterlängtat utdragbart utförande. Bordet har en stram och strömlinjeformad karaktär. Benen är av aluminium och bordsskivan av härdat svart eller vitt glas.

Söker du ännu mer info om Zooom Bord 190x72x90, Svart från tillverkaren Kartell? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Zooom Bord 190x72x90, Svart
  • Artikelnummer: 4689600658702833
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Kartell
  • Taggar:
  • Pris: 18 464 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Zooom Bord 190x72x90, Svart från Kartell och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Zooom Bord 190x72x90, Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kartell som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Zooom Bord 190x72x90, Svart med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.