Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VOXTORP

VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå

VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå är ett bord med en läcker utformning i kategorin bord från VOXTORP. Du kan handla hos Furniturebox för priset 5 995 kr. Bordet är utformat och skapat för att hålla i många år - både konstruktions- som designmässigt. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter.

Mer info om VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå från VOXTORP

1 st VOXTORP Bord 160VOXTORP Bord 160 är tillverkat i vitlackad aluminium och tonat härdat glas som bordsskiva. Bordet är speciellt avsett för Voxtorp positionsfåtölj eller stapelstol och bildar tillsammans med dem en enhetlig, snygg och praktiskt matmöbel.6 st VOXTORP Positionsstolar Vit/GråVOXTORP Fåtölj är en mycket stilfull, lättskött och praktisk fåtölj. Stolens design är avskalad och elegant med svepande linjer som för tankarna till en en vindstilla havsvik en tidig sommarmorgon. Materialen man använt sig av är vitlackad aluminium samt textilene och sittkomforten lämnar inget övrigt att önska. Fåtöljen är ställbar i sju positioner och går även att fälla ihop för smidig förvaring.

Söker du ännu mer info om VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå från tillverkaren VOXTORP? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300590678027
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: VOXTORP
  • Taggar: matgrupper,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 5 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå från VOXTORP och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VOXTORP som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VOXTORP Bord 160 + 4 stolar Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.