Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VISINGSÖ

VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne

VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från VISINGSÖ. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 2 495 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne från VISINGSÖ

VISINGSÖ är ett modernt och praktiskt bord med stomme sandfärgad aluminium och bordskiva i ask. Dess raka linjer och och diskreta framtoning gör att bordet passar i de flesta möblemang och på de flesta uteplatserna. Skivan har ett snyggt rutmönster som ger det lilla extra. Ett gediget bord för sommarens alla tillfällen! Kombinera gärna bordet med möbler från syskonserien NYDALA.MåttLängd: 150 cmBredd: 96 cmHöjd: 73 cm

Söker du ännu mer info om VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne från tillverkaren VISINGSÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne
  • Artikelnummer: 6362300587940923
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: VISINGSÖ
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne från VISINGSÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VISINGSÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VISINGSÖ Bord 150 Ask/Champagne.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.