Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VIREN

VIREN Bord 140 Ask/Svart

VIREN Bord 140 Ask/Svart är ett bord med en snygg och praktisk design i kategorin bord från VIREN. Du kan handla hos Furniturebox för priset 1 995 kr. Detta bordet passar alla hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om VIREN Bord 140 Ask/Svart från VIREN

VIREN är ett elegant och praktiskt bord i svart aluminium med bordsskiva i smakfull ask. Designen har influenser från många tidsepoker och stilar men den nobla föreningen mellan det svartlackerade stålet och den vackra asken är tidlös. I serien påträffas även ett mindre bord samt en praktisk sittbänk. VIREN-serien är perfekt för dig med tycke för smidiga och universella utemöbler att smycka din balkong eller uteplats med under sommarhalvåret.MåttLängd: 140 cmBredd: 80 cmHöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om VIREN Bord 140 Ask/Svart från tillverkaren VIREN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: VIREN Bord 140 Ask/Svart
  • Artikelnummer: 6362300587940891
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: VIREN
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 1 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VIREN Bord 140 Ask/Svart från VIREN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VIREN Bord 140 Ask/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VIREN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VIREN Bord 140 Ask/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.