Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SWEET

SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige

SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige är ett bord med en trevlig design i kategorin bord från SWEET. Du kan handla hos Furniturebox för trevliga prislappen 6 295 kr. Med detta bord kommer du få en alldeles särskild prägel på ditt hem. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige från SWEET

SWEET är en snygg och bekväm möbelserie för köket eller matrummet. Dess mjuka och inbjudande formspråk påminner om svunna tider möbeldesign, samtidigt har designen influenser från modern formgivning, detta ger serien ett tidlöst uttryck. I serien hittar du en stol i med sits antingen i beige eller mörkgrått tyg samt ett ovalt bord. Båda är tillverkade i gummiträ i valnötsfinish. Prisvärda och eleganta möbler som passar i de flesta hemmiljöer!Matgrupp bestående av ett bord och sex stolar i beige tyg.MåttBordStolarLängd: 180 cmBredd: 110 cmHöjd: 73 cmBordsskivans tjocklek: 2 cm Bredd: 43 cmDjup: 45 cmHöjd: 83 cmSittbredd: 40 cmSittdjup: 34 cmSitthöjd: 45 cm

Söker du ännu mer info om SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige från tillverkaren SWEET? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

REA på SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige

Just nu är det tillfällig REA på SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige och du kan köpa för 6 295 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 7 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 21%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige
  • Artikelnummer: 6362301897955434
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: SWEET
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 6 295 kr 7 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige från SWEET och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SWEET som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SWEET Bord 180 Valnöt + 6 Stolar Beige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.