Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SUZY

SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit

SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit är ett bord med en trevlig design i kategorin bord från SUZY. Du kan handla hos Furniturebox för trevliga prislappen 7 795 kr. Med detta bord kommer du få en alldeles särskild prägel på ditt hem. Denna produkt är i färgen vit. Träslaget ek är gulbrunt och har en markerad struktur. Klassiskt träslag som passar alla stilar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit från SUZY

1 st SUZY Bord 220 + Kryssben VitBord med skiva av MDF med vit toppyta i tålig och lättskött melamin. De snyggt fasade kanterna låter MDF-skivans struktur lysa igenom; en spännande detalj som ger liv och karaktär åt bordets uttryck. De vitlackade kryssbenen i metall bidrar även dem till att bordet till sig precis rätt uppmärksamhet.6 st PEACE Stol Vit/VitPEACE lyckas med stil kombinera både det moderna och trendiga med det rena och diskreta. De utställda benen i vit ek samt ovandelens runda former ger stolen dess intressanta och väldesignade utseende. Sitsen är stoppad för optimal sittkomfort och långa trevliga middagar. Materialet i vit PU är dessutom mycket lätt att torka av och hålla rent. PEACE är en stol som ypperligt kompletterar och passar ihop med många olika bord och matplatser.

Söker du ännu mer info om SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit från tillverkaren SUZY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit
  • Artikelnummer: 6362300714850584
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: SUZY
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 7 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit från SUZY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SUZY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SUZY Bord 220 + 6 PEACE Stol Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.