Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SUNRISE

SUNRISE Bord 110 Vit

SUNRISE Bord 110 Vit är ett bord med spännande utformning och design. Bordet ligger i i kategorin bord från SUNRISE. Du kan handla hos Furniturebox för det trevliga priset 1 495 kr. Detta bord är den perfekta möbeln för ditt hem. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om SUNRISE Bord 110 Vit från SUNRISE

SUNRISE är en modern och stilren konstrotting-serie för långa mysiga sommarhäng. Serien består av separata moduler som kopplas samman till en soffa. Du kan alltså själv bestämma hur din soffa ska se ut. I serien ingår även ett matchande bord med glasskiva i härdat glas. Hela serien har en stadig stomme i aluminium som flätats med konstrotting som har smakfull vit/silvrig nyans.Modern och stilren konstrotting-serie för långa mysiga sommarhängSoffbord i vit konstrotting med skiva i härdat glas.

Söker du ännu mer info om SUNRISE Bord 110 Vit från tillverkaren SUNRISE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: SUNRISE Bord 110 Vit
  • Artikelnummer: 6362300663603748
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: SUNRISE
  • Taggar: bord,soffbord,utomhus
  • Pris: 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SUNRISE Bord 110 Vit från SUNRISE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SUNRISE Bord 110 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SUNRISE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SUNRISE Bord 110 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från SUNRISE