Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SJÖVIK

SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg

SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från SJÖVIK. Du kan handla hos Furniturebox för priset 4 795 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg från SJÖVIK

1 st SJÖVIK Bord 180 Vit SJÖVIK är en matgrupp med klassiska snitt. Enkla former och snygga detaljer gör att gruppen speglar klassisk svensk heminredning, men känns ändå modern. Den vita lacken gör möbeln lätt att torka av och är dessutom lättmatchad. I serien SJÖVIK finns en stol med snygga kryssdetaljer i ryggen samt bord i flera storlekar. Komplettera gärna med upp till två tilläggsskivor.Vitlackat matbord.SpecifikationerSkiva: MDFUnderrede: Massivt gummiträ6 st EVELINA Stol Svart EVELINA är en inbjudande och retrodoftande trästol som passar i de flesta hem. Dess mjuka rundade ryggstöd i samverkan med den i övrigt raka och och klassiska konstruktionen begåvar stolen med en tidlöshet som gör den oemotståndlig. EVELINA är tillverkad i trä finns att tillgå i färgerna vitt, rött och svart. Så är du ute efter en snygg, prisvärd och charmig stol för en billig peng har du definitivt hittat rätt! Svart matstol i trä.MåttBordStolarLängd: 180 cm Bredd: 95 cm Höjd: 75 cmBredd: 42 cm Djup: 42 cm Höjd: 93 cm

Söker du ännu mer info om SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg från tillverkaren SJÖVIK? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

REA på SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg

Just nu är det tillfällig REA på SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg och du kan köpa för 4 795 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 4 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 4%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg
  • Artikelnummer: 6362300635586200
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: SJÖVIK
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 4 795 kr 4 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg från SJÖVIK och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SJÖVIK som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SJÖVIK Bord 180 Vit + 6 EVELINA Stol Valbar färg.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.