Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SHABBY

SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå

SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå är ett bord med stilren och tidlös design i kategorin bord från SHABBY. Du kan handla hos Furniturebox för priset 13 495 kr. Detta bordet passar de allra flesta hemmen och rekommenderas såklart även för ditt. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå från SHABBY

1 st SHABBY CHIC Bord 195 Detta snygga bord i svensk kärnfuru är ett allroundbord för den med öga för det lite slitna uttrycket, men för den sakens skull inte vill tumma på stabiliteten och kvalitén. Med dess nonchalant korslagda ben förenar bordet elegans och pondus.6 st TRENTON Stol GråTRENTON är en konstrottingsstol i shabby chic utförande. Stolens majestätiska uppenbarelse kombinerat med sitt slitstarka material gör den till ett givet alternativ för den som söker en stilfull utomhusstol. Svart dyna ingår.

Söker du ännu mer info om SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå från tillverkaren SHABBY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå
  • Artikelnummer: 6362300590677995
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: SHABBY
  • Taggar: matgrupper,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 13 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå från SHABBY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SHABBY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SHABBY CHIC Bord 195 + 6 TRENTON Stol Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.