Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SANDHAMN

SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit

SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit är ett bord med en läcker design i kategorin bord från SANDHAMN. Du kan handla hos Furniturebox för kostnaden 5 995 kr. Bordet är kanske hemmets viktigaste möbel och bör således få den uppmärksamhet det förtjänar i ditt hem. Stilren och tidlös skapelse. En riktig klassiker som aldrig kommer gå ur tiden.

Mer info om SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit från SANDHAMN

SANDHAMN-serien är en riktig svensk klassiker med sin stilrena design som aldrig verkar åldras, och vem har inte gungat i en sådan här fåtölj och överraskats av att det går att guna i den? Hemligheten ligger i benställningens konstruktion och utformning. Stolen är stapelbar och bordet går att fälla ihop för praktisk förvaring. SANDHAMN finns i sitt klassiska vitlaserade utseende eller nyheten gullaserat trä.Matgrupp i stål och vitlasera furu innehållandes ett runt bord och fyra stapelbara fåtöljer.Skötselråd vitlaserade möbler Denna vitlaserade möbel är täcklaserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. Detta är dock bara ytligt och inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, dessa går enkelt att plocka bort när de har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa kommer dock att blekas ned med tiden.Om din vitlaserade möbel står underbar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Om en vitlaserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind. Därför kan din möbel behöva målas om efter några år.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Söker du ännu mer info om SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit från tillverkaren SANDHAMN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit
  • Artikelnummer: 6362300590677992
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: SANDHAMN
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-balkongmöbler,balkongmöbler
  • Pris: 5 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit från SANDHAMN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SANDHAMN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SANDHAMN Bord Ø100 + 4 stolar Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.