Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
RAFAEL

RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige

RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige är ett bord med en mycket snygg formgivning i kategorin bord från RAFAEL. Du kan handla hos Furniturebox för överkomliga 11 495 kr. Passa på att köp detta bord idag. Imorgon kan det vara slut. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige från RAFAEL

RAFAEL är en en snygg och lyxig matgrupp som passar på de flesta uteplatser. Gruppen består av ett förlängningsbart bord med butterfly-skiva, sex stycken hopfällbara karmstolar med tillhörande dynor med nackkudde samt en dynlåda. Möblerna är tillverkade i oljat akaciaträ som kommer stå pall i många somrar framöver. Praktiska utemöbler för dig som vill sätta en extra guldkant på tillvaron!Förlängningsbart bord med sex klappstolar med beigefärgade dynor. Material: FSC-märkt oljat akaciaträ.MåttBordKlappstolLängd: 146-200 cm Bredd: 90 cmHöjd: 75 cmBredd: 59 cmDjup: 54 cmHöjd: 94 cmSittbredd: 40 cmSittdjup: 43 cmRyggstödets bredd: 45 cmRyggstödets höjd: 54 cm

Söker du ännu mer info om RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige från tillverkaren RAFAEL? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige
  • Artikelnummer: 6362300610973139
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: RAFAEL
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-matgrupper,matgrupper
  • Pris: 11 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige från RAFAEL och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RAFAEL som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya RAFAEL Bord 146 + 6 Klappstolar Natur/Beige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.