Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
RÅÅ

RÅÅ Bord 100 Whitewash

RÅÅ Bord 100 Whitewash är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från RÅÅ. Du kan handla hos Furniturebox för prisvärda priset 2 495 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om RÅÅ Bord 100 Whitewash från RÅÅ

Detta Stadiga rottingbord i klassiskt utförande passar bäst under takÖoch sprider en känsla av hemtrevnad som få möbler i andra material kan leverera. Men RÅÅ Bord är långt ifrån en klumpig möbel. Den stora runda bordskivan i härdat glas, den praktiska avlastningshyllan, bordets fina detaljer och inte minst dess bleka whitewash-utförande bidrar till elegans i det annars rustika uttrycket. Kombinera gärna med sittmöbler ur RÅÅ-serien, och med möbler ur PRAKTÖ-serien.Naturlig rotting blir bara vackrare med åren. Eftersom det är ett naturmaterial kan färgen skifta något från möbel till möbel, men det tycker vi bara ger den mer karaktär. Naturrotting bleks vid direkt solljus och mår inte bra av fukt och passar därför bäst på en torr plats under tak, helst inomhus. Skötselråd: Borsta av med en mjuk borste, torka sedan av med en fuktig trasa.MåttDiameter: 100 cmHöjd: 76 cm

Söker du ännu mer info om RÅÅ Bord 100 Whitewash från tillverkaren RÅÅ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: RÅÅ Bord 100 Whitewash
  • Artikelnummer: 6362300585433056
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: RÅÅ
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa RÅÅ Bord 100 Whitewash från RÅÅ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på RÅÅ Bord 100 Whitewash ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RÅÅ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya RÅÅ Bord 100 Whitewash.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från RÅÅ