Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
PERSTORP

PERSTORP Bord 118 Vit/Ek

PERSTORP Bord 118 Vit/Ek är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från PERSTORP. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 3 795 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om PERSTORP Bord 118 Vit/Ek från PERSTORP

Dessa PERSTORP-bord har en klassisk retrostil som är enkel att falla för. Borden finns att tillgå i ett flertal storlekar och färger på bordsskivan och med ett antal smakfulla benalternativ. Kika runt i PERSTORP-serien för att hitta det bord som passar just dig.Genomtänkta former, släta ytor och klassisk elegans är några av egenskaperna som kännetecknar fina möbelserien PERSTORP. Här hittar du både sittmöbler och förvaringsmöbler, alla med ett tilltalande, okomplicerat formspråk som sprider en inbjudande känsla. Färgskalan baseras på klassiskt vitt och svart men omfattar även vackert klarlackade träytor. En tidlös möbelserie som höjer stilen i hela hemmet.Runt matbord med laminerad bordsskiva i vit MDF. Ben i massiv ek.

Söker du ännu mer info om PERSTORP Bord 118 Vit/Ek från tillverkaren PERSTORP? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: PERSTORP Bord 118 Vit/Ek
  • Artikelnummer: 6362301574559753
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: PERSTORP
  • Taggar: bord,inomhus,matbord
  • Pris: 3 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa PERSTORP Bord 118 Vit/Ek från PERSTORP och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på PERSTORP Bord 118 Vit/Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från PERSTORP som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya PERSTORP Bord 118 Vit/Ek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.