Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
NYDALA

NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit

NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från NYDALA. Du kan handla hos Furniturebox för prisvärda priset 8 995 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit från NYDALA

NYDALA kallar vi vår mycket populära serie utemöbler i aluminium och textilene. Borden i denna serie kommer ofta med butterflyiläggsskivor som man kan förlänga borden med. Stolarna i NYDALA serien kommer antingen som stapelstolar eller positionsfåtöljer som även är fällbara för smart förvaring. Detaljer och bordsskivor i denna möbelserie kommer oftast i Teak eller annat träslag.Detta gedigna bord med skiva i teak och ellipsformade ben i vitfärgad aluminium är mycket praktiskt. Med hjälp av medföljande iläggsskivor kan bordet förlängas efter behov. En mångsidig möbel för de flesta uteplatserna helt enkelt.MåttLängd: 200-280 cmBredd: 96 cmHöjd: 73 cm

Söker du ännu mer info om NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit från tillverkaren NYDALA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit
  • Artikelnummer: 6362300579494636
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: NYDALA
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 8 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit från NYDALA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från NYDALA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya NYDALA Förlängningsbart Bord 200 E Teak/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.