Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
NYDALA

NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart

NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från NYDALA. Du kan handla hos Furniturebox för priset 16 995 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart från NYDALA

NYDALA kallar vi våran mycket populära serie matmöbler i aluminium och textilene. Borden i denna serie kommer ofta med butterfly iläggsskivor, vilket tillåter borden att vara längre än vad de ser ut. Stolarna i NYDALA serien kommer antingen som stapelstolar eller positionsfåtöljer som även är fällbara för smart förvaring. Detaljer och bordsskivor i denna möbelserie kommer antingen i Gaumo eller teak.Matgrupp i svart aluminium och teak, bestående av ett förlängningsbart bord och åtta stycken positionsstolar med sits i textilene.Skötselråd aluminium och textileneAluminium kräver ingen speciell skötsel, men bör rengöras regelbundet. Damma av möbeln och tvätta vid behov med ett milt rengöringsmedel. Om möbeln har inslag av trä bör dessa oljas in vid behov och skydda den från fukt och väta. Använd gärna ett möbelskydd.Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Söker du ännu mer info om NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart från tillverkaren NYDALA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart
  • Artikelnummer: 6362300590677070
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: NYDALA
  • Taggar: matgrupper,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 16 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart från NYDALA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från NYDALA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya NYDALA Bord 200/280 Teak/Svart + 8 stolar Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.