Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
NYDALA

NYDALA Bord 145 Grå/Svart

NYDALA Bord 145 Grå/Svart är ett bord med stilren och tidlös design i kategorin bord från NYDALA. Du kan handla hos Furniturebox för priset 3 995 kr. Detta bordet passar de allra flesta hemmen och rekommenderas såklart även för ditt. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om NYDALA Bord 145 Grå/Svart från NYDALA

NYDALA kallar vi vår mycket populära serie matmöbler i aluminium och textilene. Borden i denna serie kommer ofta med butterflyiläggsskivor, vilket tillåter borden att vara längre än vad de ser ut. Stolarna i NYDALA serien kommer antingen som stapelstolar eller positionsfåtöljer som även är fällbara för smart förvaring. Dessutom erbjuder den solsängar. Detaljer och bordsskivor i denna möbelserie kommer oftast i Teak eller annat träslag.Runt matbord i svart aluminium och skiva i grå träimitation.Mått?Diameter: 145 cmHöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om NYDALA Bord 145 Grå/Svart från tillverkaren NYDALA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: NYDALA Bord 145 Grå/Svart
  • Artikelnummer: 6362300587939835
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: NYDALA
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa NYDALA Bord 145 Grå/Svart från NYDALA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på NYDALA Bord 145 Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från NYDALA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya NYDALA Bord 145 Grå/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.