Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MURANGA

MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting

MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting är ett bord med en snygg och praktisk design i kategorin bord från MURANGA. Du kan handla hos Furniturebox för priset 12 495 kr. Detta bordet passar alla hem.

Mer info om MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting från MURANGA

1 st MURANGA Bord 140 FuruMURANGA Bord är ett smakfullt och robust matbord med tidlöst uttryck. Den gedigna framtoningen i samklang med den genomtänkta konstruktionen och det kvalitativa tillverkningsmaterialet resulterar i ett charmigt och pålitligt bord som kommer tjäna sitt syfte i många år framöver. Bordet är tillverkat i thermobehandlat furu med borstad ytfinish.4 st MURANGA Fåtölj BrunMURANGA är en stilig och bekväm fåtölj som rör sig i gränslandet mellan renodlad matstol och vilofåtölj. Dess eleganta och kurviga design med fingerfärdigt vävd konstrotting och snygga detaljer gör MURANGA till din trädgård ögonsten. Konstrotting är ett material som anpassar sig väl till kroppen vilket medför en mycket god sittkomfort som förbättras ytterligare genom den medföljande dynan. MURANGA finns även som ställbar fåtölj.

Söker du ännu mer info om MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting från tillverkaren MURANGA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting
  • Artikelnummer: 6362300590677041
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: MURANGA
  • Taggar: matgrupper,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 12 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting från MURANGA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MURANGA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MURANGA Bord 140 Furu + 4 fåtöljer Konstrotting.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.