Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Fermob

Monceau Bord 194x94, Liquorice

Monceau Bord 194x94, Liquorice är ett bord med en mycket snygg formgivning i kategorin bord från Fermob. Du kan handla hos RoyalDesign för överkomliga 8 630 kr. Passa på att köp detta bord idag. Imorgon kan det vara slut.

Mer info om Monceau Bord 194x94, Liquorice från Fermob

Monceau bord från Fermob. Ett slitstarkt bord i härliga färger som passar utmärkt på balkongen, uteplatsen eller i trädgården. Tillverkad i lackerat stål med en UV-beständig yta för att inte blekna i solen.

Söker du ännu mer info om Monceau Bord 194x94, Liquorice från tillverkaren Fermob? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Monceau Bord 194x94, Liquorice
  • Artikelnummer: 4689600661307769
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Fermob
  • Taggar:
  • Pris: 8 630 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Monceau Bord 194x94, Liquorice från Fermob och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Monceau Bord 194x94, Liquorice ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Fermob som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Monceau Bord 194x94, Liquorice med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.