Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MITA

MITA Bord 160 Betong/Svart

MITA Bord 160 Betong/Svart är ett bord med en trevlig design i kategorin bord från MITA. Du kan handla hos Furniturebox för trevliga prislappen 2 995 kr. Med detta bord kommer du få en alldeles särskild prägel på ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Designen är industriell till stilen vilket numera är väldigt modernt.

Mer info om MITA Bord 160 Betong/Svart från MITA

MITA är en stilren serie bord med industriella förtecken. Med svarta metallben och grå skivor i betong-look har borden en rå, opolerad utstrålning. Bordskivornas betongmönstrade yta i melamin kan enkelt torkas av och tillför liv åt bordets uttryck med sitt oregelbundna mönster och färgskiftningar. Perfekta bord till industriell inredning såväl som rå kontrast i andra miljöer. I serien finns matbord och soffbord i flera modeller.Matbord med svarta metallben och grå betongmönstrad skiva.

Söker du ännu mer info om MITA Bord 160 Betong/Svart från tillverkaren MITA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: MITA Bord 160 Betong/Svart
  • Artikelnummer: 6362300767666034
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: MITA
  • Taggar: betongbord,bord,inomhus
  • Pris: 2 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MITA Bord 160 Betong/Svart från MITA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MITA Bord 160 Betong/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MITA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MITA Bord 160 Betong/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.