Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MITA

MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit

MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit är ett bord med en läcker design i kategorin bord från MITA. Du kan handla hos Furniturebox för kostnaden 2 995 kr. Bordet är kanske hemmets viktigaste möbel och bör således få den uppmärksamhet det förtjänar i ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Designen är industriell till stilen vilket numera är väldigt modernt. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit från MITA

1 st MITA Bord 160 Betong/Svart MITA är en stilren serie bord med industriella förtecken. Med svarta metallben och grå skivor i betong-look har borden en rå, opolerad utstrålning. Bordskivornas betongmönstrade yta i melamin tillför liv åt bordets uttryck med sitt oregelbundna mönster och färgskiftningar. Perfekta bord till industriell inredning såväl som rå kontrast i andra miljöer. I serien finns matbord och soffbord i flera modeller.Matbord med svarta metallben och grå betongmönstrad skiva.4 st FRIO Stol Vit FRIO är en modern matstol i moderna material. Underredet är av vitt stål och sitsen är av vit PU med snygga dekorsömmar. PU är ett tåligt material bestående av det understa lagret av lädret behandlat med konstmaterial. Lädret färgas och präglas sedan för att få en naturtrogen yta. Resultatet blir mycket tåligt och hållbart och är skönt att sitta på. Stolen matchas med fördel med många av borden i vårt sortiment. Stol i vit PU med vitt underrede. MåttBordStolarLängd: 160 cmBredd: 90 cmHöjd: 75 cmBenutrymmets höjd: 68 cmBredd: 56 cmDjup: 47 cmHöjd: 86 cmSitthöjd: 45 cm

Söker du ännu mer info om MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit från tillverkaren MITA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

REA på MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit

Just nu är det tillfällig REA på MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit och du kan köpa för 2 995 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 4 195 kr, vilket ger dig en rabatt på 29%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit
  • Artikelnummer: 6362300769821332
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: MITA
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 2 995 kr 4 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit från MITA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MITA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MITA Bord 160 Betong/Svart + 4 FRIO Stol Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.