Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Karl Andersson & Söner

Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm

Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från Karl Andersson & Söner. Du kan handla hos Svenssons i Lammhult för priset 6 920 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar.

Mer info om Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm från Karl Andersson & Söner

Mill bord med gul lack, färgnr: 62.

Söker du ännu mer info om Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm från tillverkaren Karl Andersson & Söner? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm
  • Artikelnummer: 6605501441481190
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Karl Andersson & Söner
  • Taggar: småbord,soffbord,soffbord-&-småbord
  • Pris: 6 920 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm från Karl Andersson & Söner och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Karl Andersson & Söner som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Mill bord kvadratiskt - gul, 45x45 cm.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från Karl Andersson & Söner

Inga fler produkter från varumärket hittades.