Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Klong

Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit

Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit är ett bord med en läcker design i kategorin bord från Klong. Du kan handla hos RoyalDesign för kostnaden 19 500 kr. Bordet är kanske hemmets viktigaste möbel och bör således få den uppmärksamhet det förtjänar i ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit från Klong

Broberg & Ridderstråle har designat bordet Limbo. Med ben i stål och bordskiva i ask blir bordet en snygg och stilren detalj i hemmet. Bordet finns i två olika storlekar och i svarta eller vita ben.

Söker du ännu mer info om Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit från tillverkaren Klong? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit
  • Artikelnummer: 4689600641228202
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: Klong
  • Taggar:
  • Pris: 19 500 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit från Klong och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Klong som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Limbo Bord 72x250x90cm Oljad Ask, Vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.