Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LEETO

LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå

LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå är ett bord med en läcker design i kategorin bord från LEETO. Du kan handla hos Furniturebox för kostnaden 9 995 kr. Bordet är kanske hemmets viktigaste möbel och bör således få den uppmärksamhet det förtjänar i ditt hem. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå från LEETO

LEETO är en snygg och modern möbelserie för den stilfulla uteplatsen. I Serien hittar du en matgrupp samt en solsäng. Den svalt eleganta designen, med rakt och stilrent formspråk, ger din uteplats en harmonisk atmosfär. Samtliga möbler har en vit aluminiumstomme. Bordet har en skiva i konstträ som är mycket lätt att hålla ren. Sittmöblerna har sits och ryggstöd i textilene.Den svalt eleganta designen, med rakt och stilrent formspråk, ger din uteplats en harmonisk atmosfär.Utegrupp bestående av fyra fåtöljer och ett bord. Möblerna har vitlackad aluminiumstomme, sitsar i textile och bordsskiva i konstträ. Dynor ingår.

Söker du ännu mer info om LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå från tillverkaren LEETO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå
  • Artikelnummer: 6362300663602532
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: LEETO
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-matgrupper,matgrupper
  • Pris: 9 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå från LEETO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LEETO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LEETO Bord + 4 stolar Vit/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.