Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
LÄRBRO

LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur

LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur är ett bord med en mycket snygg formgivning i kategorin bord från LÄRBRO. Du kan handla hos Furniturebox för överkomliga 2 495 kr. Passa på att köp detta bord idag. Imorgon kan det vara slut. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Leveras helt eller delvis monterad.

Mer info om LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur från LÄRBRO

LÄRBRO är ett mycket stilfullt och dekorativt bord i naturfärgad rotting och bordsskiva i teak. Den finessrikt flätade konstrottingen och den snyggt monterade teaken är verkligen en lyckad kombination och bordet tåls verkligen att tittas på! Bordet har ett praktiskt hyllplan under själva bordsskivan för avlastning. Ta även en titt på vårt digra sortiment av trädgårdsstolar och fåtöljer.MåttLängd: 150 cmBredd: 90 cmHöjd: 73 cm

Söker du ännu mer info om LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur från tillverkaren LÄRBRO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur
  • Artikelnummer: 6362300587939829
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: LÄRBRO
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur från LÄRBRO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från LÄRBRO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya LÄRBRO Bord 150 Teak/Natur.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från LÄRBRO