Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
KULMBACH

KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå

KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå är ett bord med spännande utformning och design. Bordet ligger i i kategorin bord från KULMBACH. Du kan handla hos Furniturebox för det trevliga priset 6 995 kr. Detta bord är den perfekta möbeln för ditt hem. Denna produkt är i färgen vit. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå från KULMBACH

1 st KULMBACH Förlängningsbart Bord 180 VitHögblankt vitt matbord med iläggsskiva. KULMBACH är ett matbord som är modernt i både form och funktion. Bordet har en snygg högblank vit färg och står på ett stadigt underrede. Matcha gärna med stolar ur vårt sortiment.Vitt högblankt matbord i MDF med en 40 cm lång iläggsskiva (ingår, värde 995 kr).Färgen på iläggsskivan kan variera något.8 St EMÅN Stol GråEMÅN är en modern matstol med lite annorlunda form. Stolen har ett stadigt underrede i krom och sitsen är tillverkad i grått tyg med snygga dekorsömmar. Matcha gärna med ett bord ut vårt stora sortiment.Stol i grått tyg med kromade ben.

Söker du ännu mer info om KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå från tillverkaren KULMBACH? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå
  • Artikelnummer: 6362300464014248
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: KULMBACH
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 6 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå från KULMBACH och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KULMBACH som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KULMBACH Bord 180 Vit + 8 EMÅN Stol Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.