Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
KULMBACH

KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart

KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart är ett bord med spännande utformning och design. Bordet ligger i i kategorin bord från KULMBACH. Du kan handla hos Furniturebox för det trevliga priset 5 995 kr. Detta bord är den perfekta möbeln för ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart från KULMBACH

1 st KULMBACH Förlängningsbart Bord 160 VitHögblankt vitt matbord med iläggsskiva. KULMBACH är ett matbord som är modernt i både form och funktion. Bordet har en snygg högblank vit färg och står på ett stadigt underrede. Matcha gärna med stolar ur vårt sortiment.Vitt högblankt matbord i MDF med en 40 cm lång iläggsskiva (ingår, värde 995 kr).Färgen på iläggsskivan kan variera något.6 st LJUSNAN Stol SvartLJUSNAN är en modern stol i svart PU med stilrena svarta raka ben, en vacker välvd rygg och mönstrad sits.Den diskreta moderna designen passar med ett flertal matbord från vårt sortiment. För härliga kontraster matcha med bordet RÖNNE.PU är ett tåligt material bestående av det understa lagret av lädret behandlat med konstmaterial. Lädret färgas och präglas sedan för att få en naturtrogen yta. Resultatet blir mycket tåligt och hållbart och är skönt att sitta på.

Söker du ännu mer info om KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart från tillverkaren KULMBACH? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart
  • Artikelnummer: 6362300462890528
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: KULMBACH
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 5 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart från KULMBACH och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KULMBACH som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KULMBACH Bord 160 Vit + 6 LJUSNAN Stol Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.