Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
KATE

KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt

KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från KATE. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 2 495 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt från KATE

KATE är en läcker möbelserie för kök och matrum. Möblernas moderna design med retrovibbar skänker stil och elegans till inredningen och passar i de flesta hem. I serien finns en tygbeklädd stol samt ett förlängningsbart bord att tillgå. Möblerna är tillverkade av gummiträ med valnötsfinish, och bordsskivan är i valnötsfanerad MDF. Prisvärda möbler för dig som inte tummar på varken komfort eller design!Förlängningsbart bord med skiva i valnötsfaner. Förlängningskivan förvaras inuti bordet när den inte används, praktiskt och utrymmeseffektivt.

Söker du ännu mer info om KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt från tillverkaren KATE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt
  • Artikelnummer: 6362301694061543
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: KATE
  • Taggar: bord,inomhus,matbord
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt från KATE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KATE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KATE Förlängningsbart Bord 150 Valnöt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.