Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
IMAGO

IMAGO Bord 151 Grå/Svart

IMAGO Bord 151 Grå/Svart är ett bord med spännande utformning och design. Bordet ligger i i kategorin bord från IMAGO. Du kan handla hos Furniturebox för det trevliga priset 4 995 kr. Detta bord är den perfekta möbeln för ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om IMAGO Bord 151 Grå/Svart från IMAGO

IMAGO är ett snyggt och modernt matbord som passar på de flesta uteplatser. Den väl genomtänkta designen med eleganta linjer skapar en fräsch och lyxig atmosfär som smittar av sig på sin omgivning. Bordets stomme är tillverkad i lackad aluminium medan bordsskivan består av slittåligt konstträ. Skandinavisk möbeldesign i toppklass!Bord i med underrede i svart aluminium och bordsskiva grått konstträ.

Söker du ännu mer info om IMAGO Bord 151 Grå/Svart från tillverkaren IMAGO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: IMAGO Bord 151 Grå/Svart
  • Artikelnummer: 6362300666009218
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: IMAGO
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 4 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa IMAGO Bord 151 Grå/Svart från IMAGO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på IMAGO Bord 151 Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från IMAGO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya IMAGO Bord 151 Grå/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från IMAGO