Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
HALLBERG

HALLBERG Bord 70 Grå/Svart

HALLBERG Bord 70 Grå/Svart är ett bord med en trevlig design i kategorin bord från HALLBERG. Du kan handla hos Furniturebox för trevliga prislappen 1 795 kr. Med detta bord kommer du få en alldeles särskild prägel på ditt hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Klassisk skandinavisk design - perfekt för det skandinaviska hemmet och stilen. Färgen på utvalda detaljer är matt vilket ger ett stiligt och stilrent intryck. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om HALLBERG Bord 70 Grå/Svart från HALLBERG

HALLBERG är ett snyggt och originellt bord för den moderna uteplatsen. Den annorlunda designen skapar en livfull och charmig känsla som smittar av sig på sin omgivning. Bordets benunderrede är tillverkat i svartlackat aluminium med matt finish medan bordsskivan består av slittålig laminat. Skandinavisk design i toppklass!Bord med underrede i svartlackad aluminium och bordsskiva i grått högtryckslaminat.

Söker du ännu mer info om HALLBERG Bord 70 Grå/Svart från tillverkaren HALLBERG? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: HALLBERG Bord 70 Grå/Svart
  • Artikelnummer: 6362300666009224
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: HALLBERG
  • Taggar: balkongbord,bord,utomhus
  • Pris: 1 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa HALLBERG Bord 70 Grå/Svart från HALLBERG och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på HALLBERG Bord 70 Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från HALLBERG som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya HALLBERG Bord 70 Grå/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.