Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GÖSTA

GÖSTA Bord 160 Grå/Vit

GÖSTA Bord 160 Grå/Vit är ett bord med en läcker design i kategorin bord från GÖSTA. Du kan handla hos Furniturebox för kostnaden 5 495 kr. Bordet är kanske hemmets viktigaste möbel och bör således få den uppmärksamhet det förtjänar i ditt hem. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om GÖSTA Bord 160 Grå/Vit från GÖSTA

GÖSTA är ett snyggt och stilrent matbord som passar utmärkt på de flesta uteplatser. Den avskalade och distinkta formgivningen ger bordet en elegans som gör det lätt att matcha med många positionsfåtöljer och trädgårdsstolar i vårt stora sortiment. Underredet är tillverkat i lackad aluminium medan bordsskivan består av konstträ. Ett lätthanterligt och prisvärt matbord att förgylla sommaren med!Bord med underrede i vitlackad aluminium och grå bordsskiva.

Söker du ännu mer info om GÖSTA Bord 160 Grå/Vit från tillverkaren GÖSTA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: GÖSTA Bord 160 Grå/Vit
  • Artikelnummer: 6362300666009282
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: GÖSTA
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 5 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GÖSTA Bord 160 Grå/Vit från GÖSTA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GÖSTA Bord 160 Grå/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GÖSTA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GÖSTA Bord 160 Grå/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.