Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GEORGIA

GEORGIA Bord 200 Teak

GEORGIA Bord 200 Teak är ett bord med en trevlig design i kategorin bord från GEORGIA. Du kan handla hos Furniturebox för trevliga prislappen 9 995 kr. Med detta bord kommer du få en alldeles särskild prägel på ditt hem. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om GEORGIA Bord 200 Teak från GEORGIA

GEORGIA är ett rejält och gemytligt matbord för sommarens alla tillfällen. Designen kan beskrivas som en blandning av klassiska och moderna influenser vilket ger bordet ett unikt uttryck. Tillverkningsmaterialet är återvunnen teak. Ett kvalitativt och lättmatchat bord med pondus!Ett kvalitativt och lättmatchat bord med pondusUtebord i återvunnen teak.

Söker du ännu mer info om GEORGIA Bord 200 Teak från tillverkaren GEORGIA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: GEORGIA Bord 200 Teak
  • Artikelnummer: 6362300663601604
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: GEORGIA
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 9 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GEORGIA Bord 200 Teak från GEORGIA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GEORGIA Bord 200 Teak ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GEORGIA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GEORGIA Bord 200 Teak.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från GEORGIA