Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GENT

GENT Bord 70 Grå/Svart

GENT Bord 70 Grå/Svart är ett bord med en snygg och praktisk design i kategorin bord från GENT. Du kan handla hos Furniturebox för priset 1 295 kr. Detta bordet passar alla hem. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om GENT Bord 70 Grå/Svart från GENT

GENT är ett modernt litet cafébord som passar på de flesta uteplatser. Designen är av det raka och okomplicerade slaget, vilket ger ett stilrent och elegant uttryck. Bordet har ett underrede i vit aluminium och bordsskiva i grått konstträ. Snygg och pålitlig möbel för sommarens alla tillfällen!Cafébord som passar på de flesta uteplatserCafébord med underrede i svart aluminium och borsskiva i grått konstträ.

Söker du ännu mer info om GENT Bord 70 Grå/Svart från tillverkaren GENT? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: GENT Bord 70 Grå/Svart
  • Artikelnummer: 6362300666014731
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: GENT
  • Taggar: balkongbord,bord,utomhus
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GENT Bord 70 Grå/Svart från GENT och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GENT Bord 70 Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GENT som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GENT Bord 70 Grå/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från GENT