Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
FURU

FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart

FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart är ett bord med stilren och tidlös design i kategorin bord från FURU. Du kan handla hos Furniturebox för priset 3 295 kr. Detta bordet passar de allra flesta hemmen och rekommenderas såklart även för ditt. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart från FURU

FURU är ett charmigt bord i svenskt kärnfuru av klassiskt snitt. Med sin stilrena design och rofyllda uttryck är det ett välkommet inslag i vilken trädgård eller på vilken altan som helst. FURU är en av våra populäraste serier och innehåller bord i alla upptänkliga finishar och former. Många av borden i serien kommer med dubbla butterflyiläggsskivor, vilket tillåter borden att vara längre än vad de först kan ge sken av att vara.Bord i svartlaserad furu. Med en iläggsskiva som när den inte används kan placeras under bordsskivan. MåttLängd: 165/225 cmBredd: 100 cmHöjd:72 cm

Söker du ännu mer info om FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart från tillverkaren FURU? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart
  • Artikelnummer: 6362300587913825
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: FURU
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 3 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart från FURU och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från FURU som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya FURU Förlängningsbart Bord 100 Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.