Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
FLORENS

FLORENS Bord 105 Grå

FLORENS Bord 105 Grå är ett bord med en läcker design som kommer att passa perfekt i ditt hem. Produkten ligger i kategorin bord från FLORENS. Du kan handla hos Furniturebox för priset 2 495 kr. Detta bord är en mycket trevlig möbel som passar alla designstilar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om FLORENS Bord 105 Grå från FLORENS

FLORENS är en stilfull och modern liten serie innehållandes ett runt bord samt en stol. Möblernas moderna utformning har begåvats med många pikanta detaljer som höjer stilfaktorn på vilken uteplats som helst utan att slå undan fötterna på resten av omgivningen. Möblerna har en stomme i borstad aluminium, stolens sits är i grå konstrotting och bordet har en skiva i konstträ. Snygga och pålitliga möbler för sommarens alla tillfällen!Snygga och pålitliga möbler för sommarens alla tillfällenRunt bord med underrede i borstat aluminium och bordsskiva i grått konstträ.

Söker du ännu mer info om FLORENS Bord 105 Grå från tillverkaren FLORENS? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: FLORENS Bord 105 Grå
  • Artikelnummer: 6362300663600420
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: FLORENS
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa FLORENS Bord 105 Grå från FLORENS och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på FLORENS Bord 105 Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från FLORENS som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya FLORENS Bord 105 Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.