Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
FAGAMALO

FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit

FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit är ett bord med en mycket snygg formgivning i kategorin bord från FAGAMALO. Du kan handla hos Furniturebox för överkomliga 3 995 kr. Passa på att köp detta bord idag. Imorgon kan det vara slut. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit från FAGAMALO

FAGAMALO är en snygg och stilren möbelgrupp som passar på de flesta uteplatser. I gruppen ingår fyra sittpallar samt et bord. Möblerna är tillverkade i slittålig polyetenplast som borgar för en lång livslängd på möblerna. På grund av det lätta materialet är möblerna lätta att flytta runt och förvara. Perfekt för sommarens alla tillfällen!Bord med fyra pallar i vit plast.MåttBordPallLängd: 138 cm Bredd: 78 cmHöjd: 72 cmBredd: 60 cmDjup: 38,5 cmHöjd: 45 cm

Söker du ännu mer info om FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit från tillverkaren FAGAMALO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit
  • Artikelnummer: 6362300610973229
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: FAGAMALO
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-matgrupper,matgrupper
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit från FAGAMALO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från FAGAMALO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya FAGAMALO Bord 138 + 4 Pallar Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.