Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ELFRIDA

ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart

ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart är ett bord med en läcker utformning i kategorin bord från ELFRIDA. Du kan handla hos Furniturebox för priset 2 295 kr. Bordet är utformat och skapat för att hålla i många år - både konstruktions- som designmässigt. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart från ELFRIDA

ELFRIDA är ett snyggt och stilrent matbord som är lätt att matcha med andra utemöbler. Den moderna designen har ett distinkt formspråk som andas både elegans och avslappning och skapar en välkomnande atmosfär. Bordet har en stomme i aluminium och är utrustad med en bordsskiva i slittåligt konstträ. Skandinavisk design i toppklass!Bord med stomme i svart aluminium och bordsskiva i grått konstträ.

Söker du ännu mer info om ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart från tillverkaren ELFRIDA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart
  • Artikelnummer: 6362300666013707
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: ELFRIDA
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-bord-,bord,-matbord,matbord
  • Pris: 2 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart från ELFRIDA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ELFRIDA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ELFRIDA Bord 140 Grå/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.