Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DONNA

DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå

DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå är ett bord med en praktisk och spännande utformning i kategorin bord från DONNA. Du kan handla hos Furniturebox för prisvärda priset 7 495 kr. Du kommer garanterat älska detta bordet lika mycket som vi gör. Träslaget björk som den är skapad utav ger en ljus och behaglig känsla till ditt hem. Designen är industriell till stilen vilket numera är väldigt modernt. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå från DONNA

1 st DONNA Bord 220 + Bockben Grå Modernt matbord med skiva i klarlackat björkfaner vilket ger en naturlig och levande träkänsla som matchas snyggt av grålackerade bockben i metall. Ett väldesignat bord som drar till sig precis rätt uppmärksamhet och ser självklart ut i många miljöer.6 st CANNES Stol GråCANNES är en sittmöbel som verkligen inspirerar med sin karaktär. De rundade hörnen i kombination med det plåtiga uttrycket ger en omisskännlig känsla som påminner om Frankrikes pittoreska caféer och livliga gatumiljöer. Samtidigt exemplifierar CANNES en enkelhet och funktionalitet vilket gör den svår att placera i ett fack. Perfekt till en industriell inredningsstil, men även som ruffigt och opolerat blickfång i en för övrigt mjukare miljö. Vid matbordet passar stolen utmärkt, som sängbord gör den inte heller bort sig! Som grädde på moset är den mycket vänlig mot plånboken!

Söker du ännu mer info om DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå från tillverkaren DONNA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå
  • Artikelnummer: 6362300714845046
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: DONNA
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 7 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå från DONNA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DONNA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DONNA Bord 220 Natur/Grå + 6 CANNES Stol Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.