Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
DARCY

DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart

DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart är ett bord med en estetiskt tilltalande utformning i kategorin bord från DARCY. Du kan handla hos Furniturebox för det tilltalande priset 12 995 kr. Bordet kommer att sätta en särskild prägel på alla hem det placeras i. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart från DARCY

1 st DARCY Bord 220 + Bockben Svart Matbord i med skiva i svartmålat ekfaner som matchas snyggt av svartlackerade bockben i metall. Med helgjuten formgivning och tidlös färgsättning drar bordet till sig precis rätt uppmärksamhet och ser självklart ut i många hem.6 st JOY 001 Brun/Svart JOY by J.Design är en exklusiv möbelkollektion som står ut från mängden. Serien har ett distinkt, avskalat formspråk och elegant finish som drar blicken till sig. Ett självklart val för dig som söker stilsäkra möbler med det där lilla extra. I JOY-serien finns sittmöbler, flera bord och en tv-bänk.JOY 001 tillhör den skara möbler som är så mycket mer än enbart sin funktion, som etsar sig fast i minnet och gör att man längtar efter att komma hem. Stolen består av pulverlackat rostfritt stål med skumstoppad sits och rygg. Klädseln består av brun slipad PU, ett konstläder vars utseende påminner om mocka.

Söker du ännu mer info om DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart från tillverkaren DARCY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart
  • Artikelnummer: 6362300714850523
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: DARCY
  • Taggar: bord,inomhus,matgrupper
  • Pris: 12 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart från DARCY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från DARCY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya DARCY Bord 220 Svart + 6 JOY Stol Brun/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.