Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
BULLERÖ

BULLERÖ Bord 200 Vit

BULLERÖ Bord 200 Vit är ett bord med en trevlig design i kategorin bord från BULLERÖ. Du kan handla hos Furniturebox för trevliga prislappen 3 295 kr. Med detta bord kommer du få en alldeles särskild prägel på ditt hem. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BULLERÖ Bord 200 Vit från BULLERÖ

BULLERÖ Bord är en ståtlig möbel i kärnfuru. Tack vare dess klassiska formgivning och vita lasering ger den din uteplats en lyxig karaktär. Kombinera gärna med sittmöbler i BULLERÖ Serien.Mått Längd: 200 cm Bredd: 90 cm Höjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om BULLERÖ Bord 200 Vit från tillverkaren BULLERÖ? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bord.

  • Produktnamn: BULLERÖ Bord 200 Vit
  • Artikelnummer: 6362300585429914
  • Kategori: Bord
  • Varumärke: BULLERÖ
  • Taggar: bord,matbord,utomhus
  • Pris: 3 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa BULLERÖ Bord 200 Vit från BULLERÖ och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BULLERÖ Bord 200 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BULLERÖ som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BULLERÖ Bord 200 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.